Stor Q-commerce spiller rykker ind i Danmark

Leverandører 29. sep 2022 -
This describes the image
Foto: foodora
  • Nordens største leveringsplatform, Foodora, lanceres i Danmark for første gang i næste uge

Gennem opkøbet af Hungry.dk har leveringsplatformen Foodora sat sig på en stærkere position i Norden. Og nu kommer den til Danmark. Foodora.dk lanceres den 5. oktober. 

Foodora er allerede til stede på tværs af Sverige, Norge og Finland og er en del af verdens førende leveringsvirksomhed; Berlin-baserede Delivery Hero.

Efter købet af den lokale leveringstjeneste Hungry.dk sidste år, vil Delivery Hero rebrande platformen til Foodora. 

Danmark bliver det 4. marked for Foodora og et af mere end 70 markeder for Delivery Hero globalt. 

Delivery Hero voksede med mere end 50 pct. i første halvår af 2022 og ekspanderede trods opbremsninger i resten af branchen.

- Foodora er vokset til at blive den største leveringsplatform på tværs af Norden ved at fokusere på vores kunder. Vi er utrolig glade for at fortsætte vores ekspansion ved at bringe vores unikke udbud af de bedste restauranter, hurtige leveringstider og god bestillingsoplevelse til Danmark for første gang. Vores fortsatte vækst efter pandemien viser, at levering af mad er en trend, der er kommet for at blive, siger Hans Skruvfors, Group CEO Foodora. 

Foodora vil være tilgængelig i hele Danmark og lanceres med leveringstidsgaranti i udvalgte byer, hvor kunderne får 50 pct. rabat på deres bestilling, hvis maden er mere end 10 minutter forsinket. 
 

Opdateret 29. sep 2022