Handels- og abonnementsbetingelser for DH Media A/S

Handels- og abonnementsbetingelser for DH Media A/S

Vilkår
Generelt om abonnementet: Du får fuld adgang til Daglivarehandlen.dk.

I alle abonnementer er inkluderet nyhedsmails og servicemails. Disse kan afmeldes ved at klikke ”afmeld” nederst i nyhedsbrevet.

Abonnementet er forudbetalt jf. normal praksis for abonnenter på digitale medier.

Du skal være over 18 år for at være abonnent. Hvis du er under 18, skal forældre eller værge samtykke.

Betaling og opsigelse
Betaling via faktura: På fakturabetaling er betalingsfristen 14 dage netto. Ved overskridelse udsendes påmindelse om betaling og der kan tillægges et administrationsgebyr. Bortset fra prøveabonnementer forlænges abonnementet automatisk. Manglende betaling betragtes ikke som opsigelse.

Betaling med betalingskort: Hvis dit betalingskort er udløbet, vil du ved første fejlbetaling få tilsendt en e-mail med et link, som du kan bruge til at indtaste nye kortoplysninger. Opdatering af kortoplysninger kan kun ske på denne måde, da vi ikke lagrer din kortoplysninger. De lagres kun hos Quickpay. Det er kundes eget ansvar at melde adresseændring.

Abonnementer kan opsiges til udløb af indeværende periode. Uanset opsigelse, er du som abonnent til enhver tid forpligtet til at betale for den periode, hvor du har haft abonnement.

Abonnementer
DH Digital:     Adgang til alle artikler samt e-avis på www.dagligvarehandlen.dk

Digital adgang
For at få adgang til alle artikler på dagligvarehandlen.dk, skal der oprettes en brugerprofil. Brugerprofilen er personlig og må ikke benyttes af andre. 

Du får/ændrer din adgangskode ved at klikke på ”Log ind” i øverste højre hjørne på https://dagligvarehandlen.dk/ og 
derefter vælge ”Glemt/mangler din adgangskode?”

Prøveabonnement
Prøveabonnementer stopper automatisk, og vi vil kontakte dig for at tilbyde dig at fortsætte med et betalt abonnement. Prøveabonnementet er kun gældende for personer og virksomheder, der ikke har haft abonnement inden for de seneste 12 måneder. For opsigelse kontakt vores kundeservice på adm@dhmedia.dk eller på tlf. 86 15 80 11.

Persondata
Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger.

Kundeservice
Ved spørgsmål til dit abonnement eller evt. opsigelse, kan vores kundeservice kontaktes på tlf. 86 15 80 11 eller på mailadressen adm@dhmedia.dk