Erfaren profil bliver ny adm. direktør for Dagrofa Logistik

Dagrofa - Navne 8. dec 2022 -
This describes the image
Dan Kolding begyndte den 1. januar 2023 som adm. direktør for Dagrofa Logistik. Nu er han valgt ind i bestyrelsen for conveniencekæden Nærkøb.  Foto: Dagrofa
  • Dan Kolding bliver ny adm. direktør i Dagrofa Logistik. Han har erfaring fra Danish Crown og Arla Foods

     

Dan Kolding begynder den 1. januar 2023 som adm. direktør for Dagrofa Logistik med hovedkontor i Vejle og med aktiviteter i Herning og Ringsted. Han indtræder desuden i koncernledelsen hos Dagrofa med kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-køb. Koncernen står også bag Dagrofa Foodservice

Dan Kolding skal fra 2023 stå i spidsen for Dagrofa Logistik, hvor han skal bidrage til den videre udvikling og implementering af Dagrofas strategi ”FremgangSammen”. 

Han kommer med erfaringer fra Danish Crown og Arla Foods, hvor han i mange år har beskæftiget sig med logistik, supply chain og ledelse.

Dagrofas koncernchef Tomas Pietrangeli ser frem til at byde den nye adm. direktør velkommen til Dagrofa Logistik.

- Vores strategi handler om at skabe vækst for koncernen og give danskerne de bedste madoplevelser, ude som hjemme. Jeg er derfor glad for, at Dan Kolding fremover vil styrke vores logistikforretning, som er en altafgørende del i at lykkes, siger Tomas Pietrangeli i en pressemeddelelse. 

I samme ombæring takker koncernchefen Lars Arnløv Jørgensen, som de seneste 22 år og heraf otte år som adm. direktør, har været en central topchef i Dagrofa Logistik og Dagrofa. 

Dagrofa investerer igennem strategiperioden frem til 2025 over en milliard kroner i en mere kundevendt strategi med fokus på digitalisering, åbning og modernisering af butikker og et endnu bredere sortiment.

Dan Kolding siger forud for sin tiltræden i Dagrofa Logistik:

- Fødevarebranchen er enormt spændende lige nu og for mig er Dagrofa i særdeleshed en ambitiøs koncern. Det er med stor ydmyghed, stolthed og entusiasme, at jeg ser frem til at blive ansvarlig for Dagrofa Logistik og blive en del af det stærke fællesskab, der er i koncernen. 
 

Opdateret 9. dec 2022