Dagrofa Logistik henter Aldi-profil til Vejle

Dagrofa - Navne 9. feb 2024 -
This describes the image
Foto: Dagrofa Logistik
  • Jens Nikolaisen bliver ny logistikdirektør i Dagrofa Logistik. Han har senest haft ansvaret for driftsafviklingen af Aldis logistikcentre.

Skrevet af: Søren Tougaard

Jens Nikolaisen bliver ny logistikdirektør i Dagrofa Logistik. Med erfaring fra Stryhns Gruppen, Arla Foods og senest Aldi har Jens Nikolaisen masser af rutine og viden om logistikkens kringelkroge

På sit cv kan Jens Nikolaisen skrive logistikudvikling, planlægning, projektledelse, udvikling af IT-løsninger, lagerdrift og udvikling, distribution og meget mere.

Senest har han været ansvarlig for driftsafviklingen af Aldis logistikcentre efter Aldis beslutning om at trække sig ud af det danske marked og sælge butikker og logistikcentre til Rema 1000. 

- Jeg glæder mig først og fremmest til at bidrage med at sikre gode madoplevelser og levere høj kvalitet og service til alle købmændene i egne rækker samt til øvrige kunder og detailkæder i Danmark og i udlandet, siger Jens Nikolaisen.

- Derudover ser jeg frem til samarbejdet med leverandører og øvrige samarbejdspartnere og ikke mindst mine nye kollegaer i Dagrofa Logistik og hele Dagrofa-koncernen. Sammen håber jeg, at vi konstant kan optimere og udvikle Dagrofa Logistik til at være de bedste på logistikområdet, siger han.

I Dagrofa Logistik ser adm. direktør Dan Kolding frem til at kunne byde Jens Nikolaisen velkommen i jobbet den 14. februar.

Opdateret 9. feb 2024