Dagrofa henter topindkøber med erfaring fra Coop

Dagrofa - Navne 29. nov 2022 -
This describes the image
Esben Meier, der er kendt som kødindkøber i Coop og kommer fra en stilling som Group Category Manager, skifter den 1. december til Dagrofa og får ansvaret for frugt og grønt. Foto: Dagrofa
  • Esben Meier bliver ny chef for Frugt og Grønt i fødevarekoncernen Dagrofa

Esben Meier, der har mange års erfaring fra Coop med indkøb af kød, bliver ny chef for Frugt og Grønt i fødevarekoncernen Dagrofa med kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-køb.

Esben Meier har senest i Coop haft en stilling som Group Category Manager i Coop, hvor han bl.a. har stået i spidsen for konceptudvikling, sortimentsudvikling, leverandøraftaler og partnerskaber indenfor en række kategorier. 

Han har arbejdet med fødevarer indenfor forskellige kategorier i over 20 år, hvad kategoridirektør i Dagrofa, Michael Christensen, vægter højt:

- I Dagrofa vil vi give de bedste madoplevelser, og det kræver, at vi kan tænke innovativt og samarbejde på tværs af kategorier, forretningsenheder og partnerskaber. Esben kan med sin brede erfaring og innovative tilgang bidrage til vores arbejde med at vinde kategorier som led i vores koncernstrategi #FremgangSammen.

Som ny kategorigruppechef vil Esben Meier være ansvarlig for frugt og grønt i Dagrofa detail og Dagrofa Foodservice. Han har tidligere været med til at starte nye convenience-koncepter op i Coop og er lykkedes med at drive dem i den rette strategiske retning, fremgår det af en pressemeddelelse fra Dagrofa.
 

Opdateret 29. nov 2022