Dagrofa får ny IT-direktør

Dagrofa - Navne 29. jun 2023 -
This describes the image
Martin Wiesener skal fra 1. august 2023 stå i spidsen for IT i Dagrofa. Foto: Dagrofa
  • Martin Wiesener afløser Sune Vorre, som de seneste 10 år har været IT-direktør for Dagrofa

Martin Wiesener skal fra 1. august 2023 stå i spidsen for IT i Dagrofa, hvor han skal bidrage til den videre udvikling og implementering af Dagrofas IT under strategien ”FremgangSammen”.

Han kommer med erfaringer fra EDC Gruppen, Alka Forsikring og Falck, hvor han i mange år har beskæftiget sig med IT, forretningsudvikling og ledelse.

Koncernøkonomidirektør Thomas Børner ser frem til at byde Martin Wiesener velkommen til Dagrofa:

- Vores strategi ”FremgangSammen” handler om at give danskerne de bedste madoplevelser, ude som hjemme, og derigennem skabe vækst for koncernen. Et velfungerende og dynamisk IT-fundament er nu og i fremtiden afgørende for, at vi kan bevare og udbygge vores position. 

Samtidig takker han den hidtidige IT-direktør Sunne Vorre for hans indsats gennem de seneste 10 år.

- Sune har bidraget væsentligt til koncernens gode udvikling de senere år. Jeg ønsker Sune alt held og lykke i fremtiden, siger Thomas Børner.

Dagrofa investerer igennem strategiperioden frem til 2025 over en milliard kroner i en mere kundevendt strategi med fokus på IT, digitalisering, åbning- og modernisering af butikker og et endnu bredere sortiment.

- Jeg glæder mig helt vildt til at træde ind i fødevarebranchen og Dagrofa, hvor digitaliseringen i stigende grad disse år spiller en mere væsentlig rolle i forhold til konkurrencedygtighed og relationen til kunderne, siger Martin Wiesener forud for jobstart.

Den afgående IT-direktør Sune Vorre fortæller om sin beslutning:

- Efter 10 utroligt spændende år i Dagrofa, har jeg valgt, at det nu er tid til at finde min næste udfordring. Det har været en stor og spændende opgave at sikre en robust og dynamisk IT- understøttelse af en forretning, der er så kompleks som Dagrofas med både detailsalg og foodservice, med store lager- og logistikfunktioner og med salg både gennem egne butikker og gennem selvstændige købmænd. 


 

Opdateret 30. jun 2023