ABC Lavpris vækker opsigt med markante spar-budskaber

ABC Lavpris 29. okt 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Illu: DH Media
  • Denne uges tilbudsavis sætter ekstra tryk på prisen i 16 ugeaviser

Tilbudsavisen er langt fra begravet. Slet ikke for ABC Lavpris med 13 butikker i Jylland og én på Vestfyn, som i ugens tilbudsavis sender spar-budskaber på 50 pct. over alle syv sider i avisen. 

Avisen bliver ikke husstandsomdelt, men bliver trykt i 16 lokale ugeaviser.

Med mærkevarer som Dajm, Cocio, Flensted og Knorr på forsiden til halv pris tager den overvejende jyske lavpriskæde priskampen op med de tyske grænsehandelsbutikker.

- Vi har ingen medlemskort. Intet bøvl, bare prisen, som vi siger her i butikken, forklarer indkøbs- og marketingdirektør Ronni Jensen, ABC Lavpris.

Kæden fejrede sit 40-års jubilæum i september med priser, som også gav et ekstra tryk i tilbudsavisen.

ABC Lavpris ejes af to Tobiasen-familier, men siden 1993 har Ejvind Okholm stået for ledelsen. Han beskriver lavpriskæden som "en jubilar i god form".

- Vi er klar og godt rustede til de næste mange år i en hård branche. Det er vist ikke forkert at kalde branchen hård, sagde Ejvind Okholm for nylig i et jubilæumsinterview til Dagligvarehandlen.

Næste gang ABC Lavpris åbner en ny butik bliver i marts næste år, når kæden slår dørene op for en helt nybygget butik med et salgsareal på knap 2000 kvm. Den er på vej i Fredericia.

 

Opdateret 29. okt 2021

Vil du vide mere?