Salling Group hyrer mange medarbejdere til Bilka To Go

Salling Group 20. mar 2020 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
Skrevet af: Søren Tougaard

Stadigt flere forbrugere bestiller dagligvarer online under coronakrisen.

Det mærker man også i Bilka, hvor medarbejderne har travlt med at plukke og pakke varer til de mange kunder, der foretrækker click og collect-løsningen Bilka To Go.

Sektionschef Lasse Schjelde fra Bilka Slagelse fortæller, at fire medarbejdere pakkede til 48 Bilka To Go-kunder forrige torsdag, mens bemandingen i går var øget til 19 mand, der pakkede varer til 180 ordrer.

- Der er opstået en enorm interesse for vores Bilka ToGo koncept - desværre også meget mere, end vi kan imødekomme hver dag. Men vi søsætter nye tiltag hver dag, både centralt og lokalt - som gør os bedre rustet til at navigere i en hurtigt skiftende hverdag, skriver Lasse Schjelde på Linkedin.

Henover weekenden håber Bilka Slagelse på at kunne øge kapaciteten yderligere, så varehuset kan modtage op til 50 kørende kunder på kort tid.

Tryk på i Esbjerg

I Bilka Esbjerg har der også været tryk på Bilka To Go-udleveringen.

Derfor tog sektionschef for fresh food Knud Dreier for få dage siden kontakt til 3F's afdeling i Esbjerg. Samme dag var 22 til samtale, mens 13 endte med at få et job som nye Bilka To Go-medarbejdere.

- I vores vildeste fantasi havde vi ikke forestillet os, at det blev så ekstremt. Vi er jublende lykkelige for det samarbejde, vi har fået med 3F, siger Knud Dreier til Fagbladet 3F.

 

Opdateret 10. nov 2020