Netto køber grund for næsen af Rema 1000

Salling Group 27. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Med et bud på 14,7 mio. kr. sikrer Salling Group sig en kommunal grund i Kerteminde. Samme millionbeløb bød Rema 1000  

Skrevet af: Søren Tougaard

Der er kamp om de eftertragtede beliggenheder i dagligvarehandlen. Det gælder også i den østfynske ferieby Kerteminde, der tæller 6000 indbyggere udenfor sommersæsonen.

I op imod ti år har Netto jagtet en ny placering i byen. Især en kommunal grund ved siden af Circle K har været i Nettos søgelys.

Derfor har Salling Group tidligere indgået en kontrakt om forkøbsret med Kerteminde Kommune på denne grund, hvor mindsteprisen lød på 12 mio. kr. samt mulighed for at matche højeste bud, skriver Fyens Stiftstidende. 

Og det er netop denne aftale, der nu sikrer Netto den eftertragtede grund. Da grunden blev sendt i udbud bød Rema 1000 14,7 mio. kr. for grunden, og det bud har Netto netop valgt at matche. 

Ny butik er tiltrængt

Til glæde for Salling Groups garvede udviklingschef Carsten Hadsbjerg. 

- Den gamle butik er godt slidt efterhånden. Den trænger til nye rammer, så vi glæder os til at tage imod vores meget loyale kunder i den nye butik, siger han til avisen. 

Carsten Hadsbjerg vurderer, at der ikke går længe, før byggetilladelsen er på plads. Herefter tager byggeriet fire til seks måneder afhængig af årstid, før Netto kan byde kunderne velkommen.       

 

Opdateret 27. apr 2021