12 elever er videre til DS Mesterskab

Salling Group 31. maj 2016 -
This describes the image
Foto: Dansk Supermarked

Efter hård konkurrence er 12 ud af 66 af Dansk Supermarkeds slagter- og delikatesseelever nu klar til at gå videre til træningslejr, før finalen i DS Mesterskab for slagter- og delikatesseelever den 1. november.

I løbet af træningsweekenden, der finder sted 17.-18. september på Kold College i Odense, skal eleverne styrkes i de discipliner, der skal dystes i, når de kommer til finalen. Det er bl.a. madlavning, udskæring, menu-sammensætning og udvælgelse af vin til maden. Derudover bliver eleverne trænet i formidling, så de er klar til at rådgive kunderne hjemme i butikken.

Som noget nyt skal slagter- og delikatesseeleverne arbejde sammen med Dansk Supermarkeds bager- og konditorelever, der dyster om DS Mesterskab for Bager- og Konditorelever.

De 12 slagter- og delikatesseelever er: Ann Charlotte Rahbek Blak, Salling Århus, Janni Pouline Larsen, Føtex Brønderslev, Mirjam Kathrine Green, Føtex Herning, Brit Løje Wagner Knudsen, Føtex Nykøbing Falster, Mads Bo Mortensen, Føtex Bankagervej, Sebastian Vestergaard Laursen, Føtex Rødovre Centrum, Louise Christine Johansen From, Føtex Skanderborg, Sebastian Kühne Bruun, Føtex Nørrebro, Patrick Hugger, Føtex Haderslev, Jeanette Østergaard Trangeled, Føtex Frederikshavn, Line Thorbjørn Olsson, Bilka Hundige og Tommy Bach Sørensen, Bilka Slagelse.

Opdateret 10. nov 2020