Bilka rokerer rundt: Nye varehuschefer til Odense og Vejle

Salling Group - Navne 31. maj 2021 - 3 min læsetid
This describes the image
Tonny Drachmann, der gennem en årrække har været varetaget rollen som varehuschef flere steder i landet, tager turen østover og bliver ny mand i spidsen for Bilka Odense.  Foto: Ulrik Samsøe Figen
  • Salling Group har fundet afløseren som varehuschef i Bilka Odense efter Henrik Frost skifte op i kæden til rollen som salgs- og regionsdirektør i Bilka

Bilka-kabalen efter Henrik Frosts skifte til rollen som salgs- og regionsdirektør i Bilka ser nu ud til at gå op.

Arvtageren bliver Tonny Drachmann, som efter fem år som varehuschef i Vejle, nu skal stå i spidsen for Odense-afdelingen. Det efterlader en ledig stol i Vejle, som fremover skal udfyldes af Sten Kjeldsen, der kommer fra en stilling som varehuschef i Bilka Herning. Begge starter op 1. juni.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Tonny Drachmann har over 20 års erfaring som varehuschef i Salling Group-regi og har de seneste fem år - sammen med medarbejdergruppen i Vejle - vundet prisen som ”Årets Bilka-varehus”. Derfor er det også et kompetent profil, der overtager nøglerne til Bilka Odense.  

- Jeg er stolt over at få den her mulighed, og jeg glæder mig rigtig meget til at tage hul på opgaven. Bilka Odense er allerede et velfungerende hus med en masse dygtige kollegaer. Dem glæder jeg mig til at møde, ligesom jeg ser frem til at hilse på de mange gode kunder i Odense og på hele Fyn, siger Tonny Drachmann, der 

Bilka Odense har godt 660 medarbejdere og et stort opland af kunder fra hele Fyn.

- Med hvervet som varehuschef følger et betydeligt ansvar – først og fremmest for en stor og kompetent medarbejdergruppe. Men naturligvis også for de mange tusinde kunder, der hvert år besøger Bilka Odense. Derfor har vi også kigget efter en dygtig købmand, der er vant i rutinerne, og her er Tonny den helt rette. Vi vægter de ledelsesmæssige egenskaber højt og med de flotte resultater i Vejle in mente, er jeg sikker på, at skiftet mod øst bliver godt for både Odense, Bilka og Tonny, siger Mark H. Nielsen, direktør i Bilka. 

Et veldrevet hus

I Bilka Vejle får Sten Kjeldsen ansvaret for godt 530 medarbejdere

- At overtage Bilka Vejle er en rigtig stor mulighed, som jeg er både stolt og ydmyg over at få. Det er et meget veldrevet hus, som Tonny Drachmann efterlader, og det ser jeg frem til at udvikle videre på med mine nye kollegaer. Og så glæder jeg mig naturligvis til at møde vejlenserne og alle kunderne fra nær og fjern, som lægger deres indkøb i Bilka, siger Sten Kjeldsen, der agter at fortsætte Tonny Drachmanns stime som "Årets Bilka-varehus".

- Der er lagt et fremragende fundament, som medarbejdergruppen og jeg skal bygge videre på. Og selvom Tonny givetvis har ambitioner om, at landets bedste Bilka fremover bliver Odense, så kan han godt tro om.

Fra Salling Groups side har man vægtet, at den kommende leder i Vejle kunne tiltræde stillingen i løb og kender organisationen.

- Der hviler et enormt ansvar på vores varehuschefer, som både varetager en stor medarbejdergruppe og samtidig giver kunderne den bedste indkøbsoplevelse. Derfor har vi ledt efter en dygtig leder og købmand, som kender rutinerne og Bilka indgående. Her er Sten det helt rette valg, så både kollegaer i varehuset og de handlende kan godt begynde at glæde sig, siger Mark H. Nielsen, direktør i Bilka.  

Opdateret 6. jan 2022