Bilka-direktør skal være midlertidig chef for Netto i Polen

Salling Group 18. maj 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Bilkas kædedirektør Mark Nielsen rejser for en stund til Polen Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • I forbindelse med at Netto skal konvertere op mod 300 Tesco-butikker, har Salling Group valgt at skifte ud i toppen. Mark Nielsen er konstitueret som adm. direktør

Han har ledet Bilka de seneste ni år, men nu skal Mark Nielsen for en periode i stedet være adm. direktør for Salling Groups discountkæde Netto i Polen.

Det sker i forbindelse med, at Netto Polen skal i gang med at konvertere en stor del af de 301 Tesco-butikker, som Salling Group har overtaget.

Det skriver retailmarketexperts.com.

Mark Nielsen overtager rollen efter Janusz Stroka, der havde været administrerende direktør siden 2018.

- Janusz har gjort et fremragende stykke arbejde for Netto Polen i løbet af de sidste tre og et halvt år. Han har styrket kædens organisationsstruktur, hævet Nettos image markant og implementeret vores nye butikskoncept Netto 3.0. Han fortjener stor anerkendelse og ros for sine præstationer, siger Nettos topchef Michael Løve.

Netto planlægger at udnævne en ny direktør allerede i år. Den nye CEO vil være ansvarlig for yderligere ekspansion på det polske marked. Blandt andet vil hans opgave være at gennemføre omlægningen af ​​Tesco-kæden, som blev erhvervet af Netto i marts i år.

Salling Group vil i den nærmeste fremtid investere 900 mio. polske Zloty (1,480 mia. kr.) i at konvertere sine butikker til Netto 3.0-konceptet.

Opdateret 18. maj 2021