Verdens største 7-Eleven ligger på Københavns Hovedbanegård

Reitan 15. okt 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Reitan Convenience Danmark
  • 7-Eleven har 77.000 butikker verden over. Den største er dansk, og den er netop blevet ombygget og moderniseret 

Der er ingen over og ingen ved siden af 7-Eleven på Hovedbanegården i København.

Den er nemlig verdens største af sin art, når man måler på omsætning og kundestrøm. 7-Eleven har ellers hele 77.000 butikker verden over, som butikken på Hovedbanen skal måles op ad.

7-Eleven-ejer Reitan Convenience Danmark sætter dog hverken tal på kundestrøm eller omsætning i pressemeddelelsen fra koncernen.

Heri står det også, at butikken er genåbnet efter en ombygning og opgradering. Blandt andet kan kunderne selv scanne deres varer ved selvbetjeningskasserne.

Butikken har et salgsareal på 275 kvm, og en gennemsnitlig transaktion tager blot 34 sekunder, lyder det i pressemeddelelsen.

- Vi er stolte af at have verdens største 7-Eleven-butik i Danmark. Ud af verdens 77.000 butikker er én af vores 173 butikker den største i verden. Det ser vi som en bekræftelse på, at det hårde arbejde, vi har lagt i at skabe verdens bedste convenience-koncept med fokus på kvalitetsprodukter på farten, virkelig er noget der fungerer. Vi er glade for at kunne præsentere vores kunder for den nye flotte  butik, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i Reitan Convenience Danmark. Butikken er netop blevet ombygget og moderniseret til en version af det eksisterende butikskoncept.

Opdateret 15. okt 2021