Remas økoslot med fuld plade på dyrevelfærd

Reitan 28. sep 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Godsejer på Gram Slot, Svend Brodersen, glæder sig over, at alle Gram Slots mejeriprodukter nu går fra to til tre hjerter i den statslige dyrevelfærdsmærkningsordning.  Foto: Rema 1000
  • Alle produkter fra malkekøerne på Gram Slot i Sønderjylland går fra to til tre grønne hjerter i statens dyrevelfærdsmærke

Mejeriprodukterne fra Gram Slot i Sønderjylland, som Rema 1000 er medejer af, vil fremover bære tre frem for to hjerter på emballagen. De tre hjerter er den højest mulige mærkning i Miljø- og Fødevareministeriets mærkningsordning for bedre dyrevelfærd, Dyrevelfærdsmærket.

Gram Slot er Danmarks største økologiske landbrug, og discountkæden er eneforhandler af de økologiske kvalitetsprodukter fra Gram Slot.

- Dyrevelfærd og et godt udvalg af økologiske produkter er vigtige fokusområder for os i Rema 1000, og det er fantastisk, når de to går op i en højere enhed som her i vores gode partnerskab med Gram Slot. Det er helt unikt, at hele serien af mejeriprodukter og oste fra Gram Slot nu har tre hjerter – og det er kun muligt, fordi vi ved, at alle produkter fremstilles af mælken fra køerne på Gram Slot, siger kategorichef og indkøber af blandt andet mejeriprodukter i Rema 1000, Torben Lund.

Udover mejeriprodukter leverer Gram Slot blandt andet også forskellige grøntsager, spegepølse, syltede rødbeder og rødkål, øl, kager, melprodukter og havregryn til Rema 1000.

Opdateret 28. sep 2021