Fødevaremesse i Paris samler mere end 7.000 udstillere og 400.000 produkter
-
Den internationale fødevaremesse Sial Paris, som er fødevarebranchens springbræt til at nå ambitiøse mål, stiller i år skarpt på tendenser, trends og innovationer fra hele verden
Sial Paris, som er en international fødevaremesse, finder sted fra den 15. til 19. oktober i messecentret Paris Nord Villepinte.
Messen med 7.000 udstiller og 400.000 produkter tager tråden op fra debatten i 2020 under overskriften Own the Change for at give branchen redskaber og løsninger til at skabe morgendagens fødevarer i overensstemmelse med de globale forventninger fra hele verden.
Det er et omfattende program, som er udarbejdet med engagement og omhu i harmoni med økosystemet, fremgår det af en pressemeddelelse fra Sial Paris.
Fødevaremessens nye direktør Audrey Ashwort siger, at det er ambitionen at være mere end bare en fagmesse.
- Vi skal gøre oplevelsen for de besøgende endnu mere mangfoldig og alsidig samt at formidle og gøre kontakten nemmere mellem deltagerne, før, under og efter messen, siger hun.
Som en del af messen er der en konkurrence, som viser produktnyheder inden for den internationale fødevarebranche. De mest innovative produkter inden for hver kategori bliver udvalgt af en komité, der består af håndplukkede fødevarespecialister.
Derudover præsenteres de mest lovende start-ups og analyser over forbrugerforventninger, produktinnovationer, markedstendenser og foodservice.