Madens Folkemøde får ny formand

Organisationer - Navne 16. nov 2021 -
This describes the image
Kasper Fogh Hansen er tilbage som bestyrelsesformand for Madens Folkemøde.  Foto: Christian Lykking
  • Kasper Fogh Hansen afløser Mette Touborg på posten som formand for Foreningen Madens Folkemøde

Foreningen Madens Folkemøde får ny bestyrelsesformand. Det er Kasper Fogh Hansen, der overtager formandsposten efter Mette Touborg, der har siddet i bestyrelsen siden 2019. 

Madens Folkemøde er en årligt tilbagevendende begivenhed. Over to dage danner Engestofte Gods på Lolland rammen om et folkeligt, fagligt og politisk arrangement for hele Fødevaredanmark. Madens Folkemøde bliver afholdt for tredje gang den 3. – 4. juni 2022. 

- Folkemødet er både blevet aflyst og udskudt, og alligevel er det lykkedes at lave et bedre og mere relevant folkemøde. Madens Folkemøde er kommet for at blive. Det har Mette Touborg sammen med en meget vidende og aktiv bestyrelse været med til at sørge for, siger Folkemødets nyvalgte Formand Kasper Fogh Hansen.

Mette Touborg forlader bestyrelsen efter eget ønske.

Kendt profil 

Kasper Fogh Hansen er blandt de oprindelige initiativtagere til Madens Folkemøde. Han var også Madens Folkemødes første formand i 2018 – 2019. Udover at være engageret i Madens Folkemøde har Kasper Fogh Hansen et mangeårigt engagement både som anmelder, debattør og som udvikler af begivenheder med gastronomi og fødevarer.

- Færre danskere spiser sammen, færre laver mad sammen. Men måltidet er bare nøglen både til fællesskaber, til livskvalitet og til bedre jobs og nye virksomheder. Og alle grønne omstillinger involverer, at vi tænker vores fødevareproduktion forfra, siger Kasper Fogh Hansen. 

Kasper Fogh Hansen, 45 år, har indtil september i år været særlig rådgiver i regeringen. Før det har han blandt andet været politisk chef i Tænketanken Cevea. Han har gennem en årrække været kommunikations- og udviklingschef i Food Organisation of Denmark, ligesom han tidligere har været pressechef i Københavns Kommune. 

Kasper Fogh Hansen er tiltrådt som formand ved et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 15. november.  
 

Opdateret 6. jan 2022