John Wagner indtræder i Økologisk Landsforenings bestyrelse

Organisationer - Navne 9. mar 2023 -
This describes the image
John Wagner sagde ved årsskiftet farvel til DSK efter 27 års tjeneste. Nu vil han blandt andet kaste sig over mere bestyrelsesarbejde.  Tegning: Ulrik Samsøe Figen
  • Den mangeårige toplobbyist i De Samvirkende Købmænd bliver én af to eksterne medlemmer i bestyrelsen i økologernes interesseorganisation.   

Skrevet af: Søren Tougaard

Efter 27 år som adm. direktør og talsmand i De Samvirkende Købmænd stoppede John Wagner i interesseorganisationen ved årsskiftet.

Dengang sagde John Wagner, at tiden var kommet til at udleve en længe forberedt plan om at have en håndfuld år med bestyrelsesarbejde, politisk kommentator-virksomhed, skrive et par bøger og forbedre sit golfhandicap. 

Og det har John Wagner i den grad tænkt sig at efterleve.  

I sidste måned blev John Wagner således udpeget som DSK's repræsentant i bestyrelsen i købmandsfonden KFI Erhvervsdrivende Fond. I denne weekend blev det så til endnu en bestyrelsespost, da han er blevet valg til Økologisk Landsforenings bestyrelse som én af to eksterne medlemmer sammen med Claus Bindslev, der har stiftet strategivirksomheden Nextstep by Bindslev.    

Set ude fra kan et match mellem den tidligere generalsekretær i Det Konservative Folkeparti og økologernes højborg virke overraskende.    

"Glæder mig til at gøre en indsats i den gode sags tjeneste. Landmand bliver jeg jo aldrig, men det er heller ikke forudsætningen for at tænke på miljøet og handle økologisk", skriver John Wagner på Linkedin.

Opdateret 10. mar 2023