Horesta udpeger ny adm. direktør

Organisationer - Navne 7. okt 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Jannick Nytoft er stoppet som adm. direktør i Horesta og er siden årsskiftet adm. direktør i De Samvirkende Købmænd, DSK, hvor han har afløst John Wagner, der sad 27 år på posten. Foto: Horesta
  • Jannick Nytoft bliver ny adm. direktør i Horesta. Han kommer fra et job som adm. direktør i EjendomDanmark. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Jannick Nytoft er ansat som administrerende direktør i Horesta. Her afløser han Katia K. Østergaard, der har stået i spidsen for brancheorganisationen i 11 år.

Jannick Nytoft er 49 år og har gennem de seneste fire år været adm. direktør i EjendomDanmark.

Horestas nye direktør er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. og har en lang karriere bag sig med ledende stillinger i organisationer, der arbejder med politisk interessevaretagelse og medlemsrådgivning.

Inden EjendomDanmark har han blandt andet været ansat i PenSam, DI Plastindustrien og DVCA - Danish Venture Capital and Private Equity Association.

Tidligere har han været politisk aktiv og fungeret som viceborgmester i Albertslund Kommune fra 2001 til 2006.

Nu ser han frem til at skulle arbejde for hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

- Der er tale om et erhverv, som har oplevet en markant vækst frem mod coronakrisen. Med en årlig omsætning på 139 mia. kr. - heraf eksportindtægter for 60 mia. kr. fra udenlandske turister – har hotel-, restaurant- og turisterhvervet allerede i dag stor betydning for samfundsøkonomien, og denne betydning vil vokse år for år. Det er afgørende, at politikerne forstår de vækstmuligheder, erhvervet rummer, og vælger at udnytte dem. Derfor er der brug for en stærk brancheorganisation, der bliver lyttet til på Christiansborg, siger Jannick Nytoft i en pressemeddelelse.

Jannick Nytoft tiltræder i sit nye job den 1. januar

Opdateret 6. jan 2022

Vil du vide mere?