Nemlig.com i nyt parløb med plantebaserede måltidskasser

Nemlig.Com 29. jan 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Onlinesupermarkedet Nemlig.com indgår nyt samarbejde med "Danmarks mest klimafokuserede måltidskassevirksomhed"

Danskernes interesse for at spise grønnere og mere klimavenligt resulterer nu i et nyt partnerskab i onlinemarkedet for dagligvarer og måltidskasser.

Fra og med 31. januar 2020 vil kunderne nemlig kunne finde Simple Feasts plantebaserede måltidsløsninger ved siden af Nemlig.coms normale sortiment af dagligvarer.

Fra Nemlig.coms side af bordet giver partnerskabet med Simple Feast rigtig god mening. Plantebaserede måltider er som kategori steget med hele 167 pct. i 2. halvår af 2020 sammenlignet med året før.

- Vi er meget stolte over at kunne lancere dette unikke partnerskab med Simple Feast og dermed tilføje endnu en unik specialbutik til nemlig.com. Deres vision om at skabe en bedre verden igennem den mad vi spiser, understøtter nemlig.coms mål om at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked og her spiller maden en meget vigtig rolle. Ikke nok med at nemlig.com allerede har det laveste madspild blandt alle supermarkeder i Danmark, så får vi nu også de mest klimavenlige middagsretter i sortimentet, hvilket er noget vores kunder efterspørger rigtig meget, siger Stefan Plenge, stifter og adm. direktør i Nemlig.com.

Hos Simple Feast ser man partnerskabet med Nemlig.com som et trinbræt til et bredere publikum. 

- At blive partner med nemlig.com er noget vi ser frem til, da vi nu får mulighed for at gøre det endnu nemmere for danskerne at træffe det bæredygtige valg, når det kommer til deres måltider. Vi har som eksempel ikke kunne levere en god oplevelse til singler, en af de meste efterspurgte ting fra vores kunder, men det kan vi nu via partnerskabet med nemlig.com, siger medstifter og adm. direktør i Simple Feast, Jakob Jønck.

Opdateret 2. jun 2021