Nemlig-ejer er åben for andre virksomheder på nye logistikcentre

Nemlig.Com 1. mar 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Nemlig.com
  • Både Nemlig.com og Normal er i færd med at bygge nye logistikcentre ud til E45, som andre virksomheder muligvis også kan få gavn af. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Solcellepark, små atomreaktorer, detail, e-handel, ejendomme, software, betalingsløsning, skotsk jord -  og naturligvis modetøj.

Det kan efterhånden være svært at finde brancher, hvor Danmarks rigeste person, Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen, ikke har investeret penge.

Investeringerne sker gennem Bestseller-koncernens moderselskab Heartland.

Mediet Finans har fået et indblik i tankerne bag investeringsstrategien via et interview med Heartlands adm. direktør Lise Kaae. 

Her fortæller Lise Kaae, at Bestseller vil investere over 1 mia. kr. i et højteknologisk logistikcenter nær Amsterdam, der skal tage presset af kapacitetsudfordringer i forsyningskæderne.

Bedre logistik-behov presser sig på 

Også herhjemme er onlinesupermarkedet Nemlig.com og lavpriskæden Normal, som Heartland ejer aktiemajoriteten af, i gang med at bygge nye logistikcentre langs E45. 

Normal opfører 78.000 kvm. kæmpelager og kontor ved Hedensted, mens Nemlig.com er i gang med at opføre 30.000 kvm distributionscenter i Årslev ved Aarhus. Begge forventes færdigopført indenfor et år. 

Ifølge Lise Kaae kan man godt forestille sig, at andre virksomheder kan benytte de nyopførte logistikcentre. 

- Meget af den logistik, vi har investeret hardcore i i Heartland, er logistikcentre til vores virksomheder, som har haft et behov, og hvor vi har valgt at sige, at del del af infrastrukturen vil vi gerne understøtte, siger hun til Finans.

Både Normal og Nemlig.com er indenfor de senere år vokset med ekspresfart.

De to selskaber havde i det seneste regnskab med udløb i juli sidste år en omsætning henholdsvis lige under og lige over 3 mia. kr.

Mens Normal er en gedigen overskudsforretning med et plus på hele 275 mio. kr. i det seneste regnskab, har Nemlig.com endnu sit første overskud til gode.

Det nærmer sig dog. I 2020/21 var Nemlig.com minus banket ned på 8,3 mio. kr.  To år forinden lød underskuddet på 52 mio. kr.        

    

Opdateret 1. mar 2022