Lidl siger farvel til gourmetkok

Lidl 11. nov 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Ejer af Restaurant Frederikshøj i Århus Wassim Hallal og indkøbsdirektør i Lidl Rasmus Pape præsenterede i 2018 samarbejdet, der nu stopper Foto: Lidl
  • Discountkæden Lidl har siden 2018 haft et samarbejde med Wassim Halal om en serie af specialiteter

Det bliver ikke Wassim Hallals initialer WH, der kommer til at stå på specialiteterne på hylderne i Lidls 134 butikker efter nytår.

Kæden har nemlig opsagt samarbejdet med kokken, der siden oktober 2018 har stået bag en serie af flere end 100 specialiteter, der er udviklet specielt til kæden i samarbejde med små producenter.

- Samarbejdet har i høj grad været en investering i at få endnu flere danskere til at få øjnene op for, at kvalitet og discount ikke er hinandens modsætninger i Lidl. Det, synes vi, i høj grad er lykkedes, siger Rasmus Pape, indkøbsdirektør i Lidl Danmark.

Han vil ikke sige mere om, hvorfor samarbejdet med kokken, der er ejer og chefkok på Restaurant Frederikshøj i Århus, ikke skal fortsætte.

Rasmus Pape siger i en mail til Dagligvarehandlen:

- Som virksomhed er vi selvfølgelige bundet op på resultater, og vi vil fortsat have stort fokus på produkter fra danske kvalitetsleverandører i fremtiden.

Hvilke nye produkter og tiltag, der kommer fra Lidl, vil Rasmus Pape endnu ikke løfte sløret for.

Opdateret 11. nov 2021