Lidl sætter åbningsdato på ny butik i havneby

Lidl 11. apr 2024 -
This describes the image
Mathias Kruse Petersen vender hjem til Rødbyhavn. Foto: Lidl Danmark
  • Oprindeligt var det Netto, der skulle overtage den gamle Aldi, men Lidl tog over, og nu er datoen sat.

Sidste år annoncerede Lidl, at de ville åbne to nye butikker på Lolland-Falster. En af dem var en ny butik Rødbyhavn, der nu er sat en konkret åbningsdato på. Torsdag den 18. april åbner butikken i havnebyen.

Oprindeligt var butikken udset til at blive en Netto, men grundet betænkeligheder fra konkurrencemyndighederne ved opkøbet, overtog Lidl handlen. Betænkelighederne bestod i Salling Groups placering i form af Netto i byen Rødby få kilometer derfra.

Lokal købmand

Når kunderne træder ind i den nye butik i de gamle Aldi-lokaler, bliver de mødt af smilet fra en lokal. Den nye købmand i byen er Mathias Kruse Petersen, der er født og opvokset i byen.

Han vender tilbage til byen efter en periode hos konkurrenter til kæden.

- Det bliver supersjovt og spændende at få lov til at åbne og drive butikken i min hjemby. Vi har samlet et stærkt og dygtigt team, hvoraf mange allerede er kendte butiksfolk fra området, og som alle ser frem til at komme i gang, siger 28-årige Mathias Kruse Petersen.

Den hjemvendte købmand har været i branchen, siden han som 15-årig startede som ungarbejder i Lidl Nykøbing. 

Tæt på Lalandia

Lidl i Rødbyhavn ligger centralt i byen. Fra Færgevej 2 er der ikke langt til hverken Lalandia eller den sidste afkørsel ved E47 før færgelejet.

- Det er et stort ønske, vi nu har fået opfyldt med butikken i Rødbyhavn. På Færgevej vil kunderne opleve en lys og rummelig butik på byens bedste placering, og vi har store forventninger til Mathias og hans team. Vi er sikre på, at butikken vil blive flittigt besøgt af både de lokale samt turister og gennemrejsende, fortæller ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen.

Kunderne kan også komme til naboaften den 17. april, hvor det vil være muligt at få et glas vin fra 17-18.

Opdateret 11. apr 2024