Lidl kommer til Albertslund Centrum

Lidl 4. apr 2023 - 2 min læsetid
This describes the image
Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl. Foto: Lidl
  • Den tyskejede discountkæde Aldi bliver skiftet ud med den ligeledes tyskejede discountkæde Lidl i Albertslund Centrum

I løbet af 2023 åbner en 1.400 kvm Lidl i Albertslund Centrum. Discountbutikken lover at bidrage til det livlige lokalmiljø i og omkring handelspladsen med dagligvarer til konkurrencedygtige priser, hvad der ifølge en pressemeddelelse har været efterspørgsel på, siden Aldi lukkede.

I december 2022 meddelte Aldi, at de ville trække sig ud af Danmark og lukke 59 butikker over hele landet – blandt andet i Albertslund Centrum. Siden da har Citycon, der ejer Albertslund Centrum, ledt efter en ny dagligvarebutik, der kan supplere det eksisterende udvalg af dagligvarer.

I løbet af 2023 vil Lidl åbne en butik i Alberslund Centrum, der årligt har fem mio. besøgende.

- Vi er meget glade for, at den gode dialog, vi har haft med Lidl, nu kommer alle dem, der bruger Albertslund Centrum til gode. Albertslund Centrum, der på mange måder er byens hjerte, gennemgår ligesom hele Albertslund en spændende udvikling i disse år, og den udvikling er vi glade for, at Lidl har lyst til at bridrage til, siger Jacob Bannor, Commercial Manager Denmark, Citycon.

Når Lidl åbner senere på året bliver det i lokaler i Albertshøj, som er en ny del af Albertslund Centrum, der også omfatter pleje- og ældreboliger, kontorer og butikker.

Albertslund Centrum består i dag af 60 butikker, flere restauranter og en bred vifte af serviceydelser. Udvalget tæller blandt andet en Kvickly, Normal, Matas og mange specialbutikker som en slagter, en grønthandler og det kommende Vestegnens Bazar, der sælger delikatesser fra hele verden i de lokaler, som tidligere husede Aldi.

- Vi glæder os meget til at åbne vores første Lidl-butik i Albertslund – og så endda i et af de allerførste indkøbscentre i Danmark. Vi satser på at kunne åbne inden jul, hvis alt går godt. Det betyder, at vi forhåbentlig kan tilbyde beboerne i Albertslund et stort udvalg af kvalitetsprodukter til gode priser op mod jul, fortæller Mads T. Nielsen, Udviklings- og ejendomsdirektør for Lidl.

Albertslund Centrum blev bygget som et af Danmarks første butikscentre i 1965. Citycon overtog centret i i 2012.

Opdateret 4. apr 2023