Lidl har moderniseret 90 butikker

Lidl 28. jun 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Siden moderniseringen af Lidl i Viby ved Aarhus i december sidste år har kæden moderniseret yderligere ca. 55 butikker. Foto: Ulrik Samsøe Figen
  • Den tyske lavpriskæde mangler blot 10 moderniseringer, før alle kædens 135 butikker står opdateret 

Skrevet af: Søren Tougaard

I starten af denne uge holder Lidl lukket i kædens butikker i Valby og Vallensbæk. Det sker som led i Lidls omfattende moderniseringsprojekt, der tæller 100 af kædens i alt 135 butikker. 

Med de to moderniseringer i denne uge runder kæden 90 moderniseringer på under et år. Det oplyser Lidl Danmarks kommunikationschef Morten Vestberg til Dagligvarehandlen. 

I alt blev ca. 35 butikker moderniseret sidste år, mens foreløbig ca. 55 er blevet renoveret i år. Med moderniseringerne følger et nyt koncept og en udvidelse af sortimentet med ca. 200 produkter. 

Blandt andet bliver butikkerne indrettet med bredere gangarealer og nyt inventar. 

Lidls ejendoms- og udviklingsdirektør Mads T. Hansen har tidligere fortalt, at moderniseringsprojektet løber op i mere end 100 mio. kr., men under en halv mia. kr. 

- Vi lukker altid mandag, tirsdag og onsdag, da det er de mindste ”travle” dage. På kædeplan mærker vi det selvfølgelig, når 100 butikker holder lukket i minimum tre dage, men vi har til gengæld en flot vækst, når vi åbner igen. Generelt går der ikke mange måneder, før den enkelte butik har indhentet efterslæbet og samtidig fremtidssikrer vi os med nye, moderne butikker. Alt i alt er det kun en gevinst, sagde Mads T. Nielsen til Dagligvarehandlen i april i år. 

Opdateret 28. jun 2021

Vil du vide mere?