Lidl giver medarbejderne 20 procent rabat på udvalgte dage

Lidl 10. nov 2022 -
This describes the image
Foto: Lidl Danmark
  • Discountkæden har valgt at give en ekstraordinær vinterrabat til medarbejderne til en værdi af ca. 1,5 mio. kr. på udvalgte dage de kommende måneder. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Fødevarepriserne sprinter fortsat afsted og er steget med næsten 16 pct. det seneste år. Det kan mærkes i et hvert husholdsningsbudget.

Nu har discountkæden Lidl valgt at give de ansatte en kærkommen håndsrækning i form af 20 pct. rabat på udvalgte dage henover i november og hen over vinteren. 

- I Lidl har vi valgt at give alle medarbejdere en ekstra økonomisk hjælp. En hjælp, der kan være med til at få husholdningsbudgettet til at række lidt længere - især i denne dyre vintertid, hvor mange står i en økonomisk trængt situation. Vi forventer at give en samlet rabat på halvanden million kr., siger HR-direktør Hauke Daene. 

Da dagligvarekædens ledelse i september var på landsdækkende Roadtour til kædens 138 butikker for at tale med medarbejderne, kvitterede direktionen for indsatsen og dialogen med en medarbejderrabat på 20 pct. Rabatten blev benyttet flittigt i samtlige butikker, og Lidls medarbejdere fik i alt rabat for mere end en kvart million kr. - på blot fire dage. Det har inspireret Lidl til at gentage medarbejderrabatten.

Rabatten kan benyttes både omkring jul og nytår, og så kan den benyttes de sidste to dage i slutningen af november, januar og februar. Medarbejderrabatten gælder alle dagligvarekædens flere end 3600 ansatte i Danmark og påvirker ikke de øvrige personalegoder.

- Der er tryk på i både dagligvare- og detailhandlen omkring jul og nytår, og vores medarbejdere ved, at der bliver brug for en ekstra indsats - og de leverer hvert eneste år! Den ekstra indsats og arbejdet året i gennem vil vi gerne kvittere for med både en julegave, som vi plejer og en ekstraordinær medarbejderrabat, der kan mærkes, siger Hauke Daene. 

 

Opdateret 10. nov 2022

Top jobs