Lidl forlænger aftale om plant et træ

Lidl 13. feb 2023 -
This describes the image
Foto: Lidl
  • Den tyskejede discountkæde vil lade træerne vokse ind i himlen fire år mere

Lidl og Plant et Træ forlænger samarbejdet med yderligere fire år frem til 2027. Siden 2019 har den tyskejede discountkæde været med til at plante 27.000 træer i Danmark.

”Siden 2019 har samarbejdet mellem Lidl og Plant et Træ gjort det svært at se skoven for bare træer”. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

Parterne har valgt at forlænge samarbejdet med yderligere fire år, hvor målet er at plante endnu flere træer og buske rundt om i landet. 

- Vi synes, det er vigtigt at bidrage til beskyttelse af biodiversiteten og give flere børn muligheden for at opleve skoven og lære om træernes og naturens betydning. Derfor er vi glade for at have forlænget vores samarbejde med Plant et Træ, hvor vi deler en fælles mission om at beskytte og fremme biodiversiteten i den danske natur. Vi har allerede været med til at sætte tydelige aftryk, og i 2023 vil vi plante minimum 10.000 nye træer, siger Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl.  

Organisationen Plant et Træ har plantet træer i Danmark siden 1988.

- Vores samarbejde med Lidl har været og er en stor succes. Derfor er vi naturligvis glade for, at det fortsætter. Vi har et klart fælles mål med vores samarbejde, og vi ved, at ved at plante flere træer med børn kan vi skabe fremtidens naturbeskyttere og iværksættere, siger Jens Døssing, landsformand for Plant et Træ.  

Lidl har aktivt gjort opmærksom på sit samarbejde med Plant et Træ ved blandt andet at skrive brochuren ”Grønt Samarbejde” og sætte Plant et Træ på Lidls egne mælkekartoner. Derudover sætter discountkæden også fokus på agendaen på egne sociale medier, hvor der lige nu kører en konkurrence på Lidls officielle Facebook-profil, hvor en heldig institution kan vinde en frugtlund. 
 

Opdateret 13. feb 2023

Top jobs