Uddelerne giver kædedirektør i Kvickly et skulderklap

Interesseorganisationer 13. jan 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Kædedirektør i Kvickly, Torben Blom Andersen, har et mål om, at Coops varehuskæde skal øge overskuddet hvert år.  Foto: Coop
  • Butikslederen, som udgives af Danmarks Leder Organisation, der bl.a. har uddelerne som medlemmer, giver Torben Blom Andersen ”Årets Skulderklap 2021”

Kædedirektør Torben Andersen, Kvickly, har fået Årets Skulderklap 2021 af Butikslederen, som udgives af DLO – Danmarks Leder Organisation.

Kvickly skriver på LinkedIN, at ”Torben får skulderklappet efter et år, hvor Kvickly med sine 60 år - og med Torben ved roret - er i sit livs form. Sidste år meldte vi det bedste resultat i hele Kvicklys historie ud”.

Og kæden lover med sin nye strategi frem mod 2025 en række tiltag, som kommer til at gøre det endnu mere attraktivt at være kunde i Kvickly.

Direktør Jens Larsen fra Danmarks Leder Organisation betoner, at Torben modtager skulderklappet for sine personlige egenskaber: - Du vil med garanti pege på, at det er hele Kvickly-teamet, der skaber resultaterne. Sådan er du. Du er en holdspiller, der gerne deler sejrene med dine ca. 7.000 medarbejdere. 

Torben Blom Andersen har som én af sine spidskompetencer sans for at skabe team-spirit gennem åbenhed, ærlighed og tillid.

Butikslederens Skulderklap er blevet uddelt siden 1984. Skulderklappet gives til personer, som i årets løb eller over en længere årrække har ydet en særlig bemærkelsesværdig indsats i brugsbevægelsen.

Udover Torben Blom Andersen modtog uddeler Majbrit Elnegaard, Dagli'Brugsen Humble, et skulderklap.

Hun får skulderklappet for at lede og drive Dagli'Brugsen Humble på Langeland. Hun turde tage springet fra salgsassistent i 17 år i butikken til jobbet som uddeler, hvor hun har leveret en stribe gode resultater.

- Med sit lange tilløb fra salgsassistent til uddeler er hun rollemodel for andre flittige og pligtopfyldende salgsassistenter, som med den rette rygstøtte og et mildt puf er parate til at stille sig i spidsen for en Dagli'Brugsen, skriver Jens Larsen i sin leder i Butikslederen.

Opdateret 13. jan 2022