Købmændene har fået ny næstformand

Interesseorganisationer 25. apr 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
- Jeg håber, at jeg som købmand kan være med til at tale købmændenes sag og skabe bedre rammer for den enkelte købmand og dermed gøre hans eller hendes hverdag nemmere, så vi som købmænd kan koncentrere os om at sælge nogle varer, siger Morten Møller Oehlenschlæger, ny næstformand i DSK. Foto: DSK
  • De Samvirkende Købmænd har valgt købmand Morten Møller Oehlenschlæger fra Rema 1000 i Jyllinge som ny næstformand

Købmand Morten Møller Oehlenschlæger, Rema 1000, er ny næstformand i erhvervsorganisationen De Samvirkende Købmænd, DSK. Han afløser købmand Klaus Pedersen, der ligeledes var købmand i Rema 1000 og nu er regionschef i discountkæden. Derfor rykker en ny Rema 1000 købmand ind i forretningsudvalget.

DSK’s nye næstformand har været købmand i Jyllinge gennem de sidste ni år, hvor han har drevet Rema 1000, siden den åbnede. Morten er oprindeligt uddannet i Kvickly i Svendborg, men har gennem årene været forbi kæderne Føtex og Netto, inden han valgte at blive købmand og drive egen butik.

Det er bestyrelsen for de ca. 1500 danske købmænd i DSK, som i enighed har konstitueret sig med et forretningsudvalg bestående af købmand Torben Christensen, Meny på Frederiksberg (formand), købmand Morten Møller Oehlenschlæger, Rema 1000 i Jyllinge (næstformand) og købmand Jan Jæger, Spar i Østre Brønderslev.

 

Opdateret 26. apr 2022