Too Good To Go runder milepæl: 200 mio. måltider reddet fra skraldespanden

Forbrugere 14. mar 2023 -
This describes the image
Foto: Too Good To Go
  • Siden lanceringen af appen har Too Good To Go i Danmark alene reddet over 13,7 mio. måltider takket være partnere som Netto, Lidl, Coop, Q8, Scandic og Lagkagehuset 

Too Good To Gos har sat en milepæl med 200 mio. reddede måltider, som svarer til 500.000 tons CO2e. I Danmark har madspildsappen reddet 13,7 mio. måltider.

Too Good To Go blev lanceret i 2016 og brugte de første seks år på at redde de første 100 mio. måltider. Det er nu fordoblet på halvandet år.

-  Det er fem gange hurtigere og understreger virksomhedens eksponentielle vækst og position som ledende madspildsaktør på verdensplan, skriver Too Good To Go i en pressemeddelelse.

Der er nu 75 mio. registrerede brugere og 134.000 aktive partnere på tværs af 17 lande. 

I løbet af de seneste 18 måneder har Too Good To Go øget antallet af registrerede brugere med 50 pct. og fået ca. 30 pct. nye partnere.

CEO Mette Lykke, Too Good To Go, siger, at "milepælen er samtidig et resultat af de strategiske samarbejder, vi har indgået med nogle af verdens førende aktører i fødevareindustrien, der alle ønsker at være en del af løsningen i kampen mod madspild”.

 - Too Good To Gos vækst kan i høj grad tilskrives partnerskaberne med globale kæder som Carrefour, Starbucks, Morrisons, Casino Group, M&B og mange andre, som har tilsluttet sig fællesskabet af brugere og små virksomhedsejere, der ønsker at mindske madspild, siger Mette Lykke. 

Coop er blandt de danske dagligvarekæder, som tilbyder sine kunder mulighed for at købe lykkeposer via Too Good To Go.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet med Too Good To Go, da vi i Coop har et stort fokus på at reducere madspild, og Too Good To Go gør det nemt for både kunder og vores butikker at mindske madspild i hverdagen. Siden vi i 2016 begyndte samarbejdet, har Coops kunder reddet mere end 2,3 mio. lykkeposer via Too Good To Go. Vi tror på, at vi gennem partnerskaber kan nå længere end hver for sig, og det er vores samarbejde et godt eksempel på, siger Per Thau, koncerndirektør i Coop Danmark.

Og hvad betyder så 500.000 tons CO2e: Det er en miljøpåvirkning, der kan sammenlignes med 100.000 passagerer, der flyver jorden rundt, eller med en person, der har taget ét varmt kontinuerligt brusebad i mere end 2.400 år.

Opdateret 14. mar 2023