Dagrofa afvikler sin fiskevirksomhed

Foodservice 21. dec 2020 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Dagrofa Foodservice har besluttet sig for ikke længere selv at forarbejde frisk fisk og lukker derfor Strandby Fisk. Virksomheden har leveret fisk til både Meny-butikkerne og spisesteder.

Dagrofa Foodservice har i stedet indgået et samarbejde med den fem år gamle nordiske seafood-koncern Insula, der også ejer Amanda Seafood.

- Vi indgår et kommercielt partnerskab med Insula for at sikre et bredere sortiment i alle prisklasser, som matcher vores kunders behov bedre. Det eksklusive sortiment af frisk håndskåret og nærfanget fisk fra Strandby suppleres med et bredere sortiment, som også dækker behovet for fisk til hverdag. På den måde kan vi endnu bedre servicere alle vores kunders forskellige behov. Derfor er det godt, at vi nu kan indgå i et stærkt partnerskab med Insula, som bringer nye muligheder i spil for Strandby Fisk, skriver adm. direktør for Dagrofa Foodservice Peter Bruun i en mail til Dansk Handelsblad.

Han tilføjer, at Dagrofa ikke har planer om at afvikle andre specialistselskaber.

- Rollen som den ”Professionelle Fødevare Partner” bygger på stærke ferskvarekompetencer forankret i vores specialistselskaber. Udover bæredygtig fisk fra Strandby Fisk er det dyrevelfærd fra Grambogård, økologi fra Grøn Fokus, specialiteter fra HKI, frugt og grønt fra Prima Frugt og kødforædling fra Kødgrossiten. Specialisterne gør det muligt for os at levere tårnhøj fødevarekompetence på toppen af den effektive logistikydelse, skriver han.

Gustaf Olafsson stiftede Strandby Fisk i 2010. I dag er han direktør.

Læs også: Fisk skal fanges og flås med følelse

Opdateret 13. jan 2021