Totalrenoveret Meny åbner i Kalundborg

Dagrofa 29. sep 2016 -
This describes the image
36-årige Peter Egebæk er købmand i Meny Kalundborg. Foto: Dagrofa

Efter en længere ombygning til 24 mio. kr. har en helt ny udgave af Meny i Kalundborg i dag officiel premiere.

Stort set alt i butikken er nyt – lige fra gulve til lys, fremgår det af en pressemeddelelse. Fødevaremarkedet har fået en ny slagterafdeling med eget pølsemageri, røgeri og kogeri og en stor vinafdeling med et loungeområde.

Ambitionerne er i top hos købmanden i Meny Kalundborg, 36-årige Peter Egebæk, der har styret butikken siden marts 2015.

- Vi vil lave det bedste indenfor hvert felt vi bevæger os i. Vi vil lave det bedste bagerbrød i hele Vestsjælland. Det skal være sådan, at kunderne starter bilen op bare for at hente vores brød. Det kan kun lade sig gøre, hvis man har en passioneret bager med et team, som brænder for at bage et godt brød, siger han.

- Jeg satser på gode råvarer, ferske produkter og hjemmelavet kvalitet. Derfor har butikkens bagermester udskiftet margarinen med smør i guldpapir og gæren med surdej. Det økologiske mel er stenkværnet, og kommer fra marken lige her bag butikken hver morgen, så det bliver ikke friskere, siger han.

Peter har ifølge Dagrofa på det første år, han har drevet butikken, formået at indfri det opstillede budget for de næste ti år. Omsætningen er øget med med cirka 150 procent, og de røde tal er ændret til eksplosiv vækst.

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?