Meny indfører allergivenlige afdelinger
Dagrofas supermarkedskæde Meny vil gerne gøre det lettere for de kunder, der har allergi, eller som bare gerne vil undgå bestemte stoffer i maden. Derfor har kæden nu indført såkaldte særlige ”fri-for” afdelinger, hvor kunderne finder varer, der blandt andet er glutenfri, laktosefri eller veganske.
- I Meny fører vi et stort udvalg af fødevarer, der er glutenfri, laktosefri, veganske, osv. Lækre oste fremstillet af planter i stedet for af komælk. Soya-, ris- og mandelmælk der smager lige så godt som den gode danske komælk, vi kender. Mayonnaise, morgenmadsprodukter, pasta eller leverpostej uden gluten. Udvalget er allerede ganske stort, og vi kommer til at vokse det yderligere den kommende tid, siger Jørgen Nielsen, kædedirektør i Meny.
Senest har kæden tilføjet kødfri falafel og pølser samt veganske burgere fra Garten Gourmet og vegifars og tofu fra Naturlig til sortimentet.
(hkh)
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand