Foodservice Danmark venter flere år med røde tal
Efter nogle turbulente år i FoodService Danmark tyder meget på, at selskabets nye direktør, Peter Bruun, er ved at få styr på organisationen.
I hvert fald kan han fortælle, at de første fire måneder af 2019 går bedre end budget. Han vil dog ikke love noget om, hvornår FoodService Danmark, efter tre år i træk at have leveret store underskud, igen har sorte tal på bundlinjen.
- Jeg tror på vækst på bundlinjen i det næste regnskab, men tallene vil være røde nogle år endnu, og jeg har ikke et klart bud på, hvornår tallene er sorte. I de turnarounds, jeg har arbejdet med, har det taget tre år at komme fra rødt til sort. Ting tager tid, siger Peter Bruun.
Han vil dog ikke afvise, at det kan ske i 2021 eller 2022. Peter Bruun, der kom til Dagrofa i efteråret, forklarer blandt andet underskuddet med, at FoodService Danmark blev gjort klar til i foråret 2015. Et salg, der dog aldrig blev til noget.