Foodservice Danmark lukker hovedkontor
Som en del af Dagrofas strategi om at stå "Stærkere Sammen" er det også planen at samle kompetencer.
Derfor lukker man nu Foodservice Danmarks officielle hovedkontor ved Varde, der dog i praksis har fungeret som økonomiafdeling.
- Reelt har Foodservice Danmark sine aktiviteter i hovedstadsområdet og i Middelfart, forklarer direktør Peter Bruun til JydskeVestkysten.
Fremover bliver det da også bygningerne i Ishøj, der skal lægge plads til hovedsædet - som det også reelt set er i dag.
Læs også: Dagrofa storinvesterer i S-Engros
48 medarbejdere ramt
Ifølge avisen betyder det, at 42 ansatte er blevet tilbudt at flytte til et af virksomhedens andre kontorer, mens seks er blevet opsagt.
Dagrofas koncerndirektør, Tomas Pietrangeli, har tidligere udtalt, at et af hans fokusområder bliver at optimere omkostningsstrukturen i koncernen.
– Der er nogle klare områder i vores forretning og vores fælles økosystem, hvor der er et stort potentiale i at stå stærkere sammen over for konkurrenterne og omgivelserne, sagde han til Dansk Handelsblad sidste måned.