Dansk kødkvæg er en succes hos Meny

Dagrofa 8. feb 2016 -
This describes the image
Arkivfoto: Dagrofa

Menys kunder sætter pris på dansk kød og har taget imod kædens 'dansk kødkvæg'-koncept med åbne arme. Det viser tal fra kædens slagtere, der hver uge langer otte tons dansk kvalitetsoksekød over disken.

Siden kæden åbnede butikker over hele landet i maj og frem til slutningen af 2015 er salget af det danske kødkvæg steget med 47 pct. og kødet, der stammer fra særligt opdrættede unge dyr, står i dag for 15 pct. af oksekødssalget i Menys butikker.

- For 99 ud af 100 danskere er en mør bøf, en god bøf. Derfor tror jeg, at vi oplever så stor interesse for det danske kødkvæg, hvor netop mørhed og spiseoplevelsen er i centrum, siger Christian Higraff, marketing- og onlinedirektør i Købmandshuset i Dagrofa.

Menys danske kødkvæg bliver produceret hos Danish Crown, der også melder om stigende interesse og efterspørgsel på det ”garanti-møre” danske kødkvæg.

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?