Dagrofa vil uddanne egne sommelierer
Dagrofas vinspecialister har i samarbejde med vinkyper Malene Smidt Hertz udviklet en uddannelse, der er målrettet medarbejderne fra vinafdelingerne i kædens Meny-butikker.
Uddannelsen skal ses som et led i den opkvalificering af medarbejderne, som Dagrofa startede i forbindelse med lanceringen af Meny i maj 2015.
- Vores ambition for Meny detail-sommelier uddannelsen er at give Menys madarbejdere en uddannelse i vinens verden, som løfter deres kompetencer og evner til at guide forbrugerne. Derfor har vi skabt en ny intern uddannelse inden for vin i Danmark, som samtidig understreger vores forpligtelse over for forbrugerne om at være nummer ét på vin. Vores mål er, at vi har en certificeret og uddannet vinmadarbejder i alle Menys vinafdelinger, siger Ditlev Piper, HR direktør i Dagrofa.
Uddannelsen består af to dele. Én del, der fokuserer på sortimentet i Meny og evnen til at vejlede kunderne i sammensætning af kædens vine med kædens fødevarer. Den anden del er international og fokuserer på viden om verdens vinområder i henhold til Wine & Spirit Education Trust internationale standarder.