Dagrofa strammer op i grossistvirksomhed

Dagrofa 16. apr 2019 -
This describes the image
Foto: Anni Norddahl/Dagrofa

Det kriseramte Dagrofa-selskab Foodservice Danmark vil i løbet af foråret og sommeren skrue op for synergieffekterne ved at være så stor en forretning og slå pjalterne sammen mellem Catering Engros og S-Engros. Det skriver FødevareWatch.

Som datterselskab af Foodservice Danmark har S-Engros snart 30 cash & carry-butikker rundt om i landet, og det kan give en fordel for hele grossistvirksomheden, mener adm. direktør Peter Bruun, som er i gang med en turnaround i firmaet, efter Foodservice Danmark kom ud af 2017 med et underskud på over 100 mio. kr.

Ved at slå de to forretningsben sammen håber Peter Bruun at kunne tiltrække flere af de mindre kunder, som ikke ellers benytter sig af nationale foodservice-leverandører, men som selv henter varerne i cash & carry-butikker, siger han til FødevareWatch.

Læs også: Ny direktør skærer 60 ansatte og 40 mio. kr. væk

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?