Dagrofa er nomineret til international kommunikationspris

Dagrofa 29. sep 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Kommunikationsdirektør Mariam Skovfoged Foto. Dagrofa
  • AMEC-awards er et globalt arrangement med fokus på kommunikationsmåling og er kommunikationsbranchens svar på en Oscar

Det er ikke alt, der kan måles og vejes – således heller ikke effekten af den kommunikation, en virksomhed udøver.

Eller kan man?

Dagrofa er netop blevet nomineret til en AMEC-award, der netop belønner en virksomheds evne til at måle effekten af sin kommunikation.

Det er Dagrofas analyse- og medieovervågningsbureau Retriever, der har indstillet dagligvarekoncernen.

- Dagrofas proaktive tilgang til kommunikationsarbejdet har skabt en fornyet interesse for koncernen i medierne. Dagrofa fokuserer på de historier, der understøtter forretningen. Derudover evaluerer Dagrofa kommunikationsindsatserne løbende og har hele tiden øje på effekten af deres kommunikationsarbejde – et vigtigt element for en AMEC-nominering, siger Jeanette Olsen, Media Analysis Manager i Retriever

Kommunikationsdirektør i Dagrofa siden oktober 2019 Mariam Skovfoged er stolt og ydmyg over nomineringen:

- Der er mange dygtige virksomheder fra hele verden, der er blevet nomineret i de forskellige kategorier, og at vi i Dagrofa også er med, er vi enormt stolte over. Vi arbejder i kommunikationsafdelingen strategisk og proaktivt med kommunikation – hele tiden i samarbejde med alle i hele Dagrofa-koncernen – lige fra koncern- og kædeledelser til købmænd, og derfor er vi glade for, at AMEC også vurderer, at vi skal nomineres, siger hun.

AMEC-awards er en mulighed for at anerkende arbejdet inden for måling, indsigt og analyse på tværs af lande og brancher, og kaldes også verdensmesterskaberne i kommunikationsmåling eller branchens svar på Oscar-uddelingen.  Prisen har eksisteret i 19 år, og i år løber arrangementet af stablen i november.

AMEC, Association for Measurement and Evaluation of Communications, er verdens største brancheorganisation, der er med til at sætte standarder for måling af kommunikation og repræsenterer organisationer og udøvere af kommunikationsmåling verden over. AMEC har i 2021 25-års jubilæum og tæller i dag flere end 200 medlemmer fordelt på mere end 86 lande.

 

 

Opdateret 29. sep 2021