Arla henter Dagrofas kommunikationsdirektør

Dagrofa - Navne 16. dec 2021 -
This describes the image
Foto: PR
  • Efter lidt over to år som en del af koncernledelsen i Dagrofa skifter Mariam Skovfoged til Arla Foods, hvor hun bliver koncerndirektør for ejerkommunikation  

Skrevet af: Søren Tougaard

Mariam Skovfoged har som kommunikationsdirektør været en del af koncernledelsen i købmandskoncernen Dagrofa i lidt over to år, hvor hun især har været involveret i at drive forandringskommunikation og den nye strategi "Fremgang Sammen". 

Nu har hun valgt nye udfordringer i mejerigiganten Arla Foods, hvor hun fra 1. marts næste år får det globale ansvar for ejerkommunikationen til de over 12.000 landmænd i syv nordeuropæiske lande, der ejer andelsvirksomheden.

Nick Hindle, Senior Vice President for Corporate Communications i Arla Foods, siger: 

- Vi er glade for, at Mariam kommer til Arla på et så vigtigt tidspunkt for vores virksomhed og branche. Hun er en meget erfaren leder og dygtig kommunikationsprof7il, som vil hjælpe os med fortsat at innovere og løfte vores standarder i den måde, som vi engagerer, informerer og lytter til vores landmandsejere. 

Mariam Skovfoged får ansvaret for ejerkommunikationen, som Arla Foods tager hul på sin Future26-strategi. Det er en strategi, der i høj grad har en grøn agenda og skal transformere Arla Foods til en mere klimavenlig virksomhed. 

- Jeg er ekstremt motiveret af mulighederne, også af udfordringerne, rollen byder på og især, at jeg kommer til Arla på et så afgørende tidspunkt. Jeg ser meget frem til at støtte virksomheden med at opbygge endnu tættere relationer til Arlas landmandsejere, mens vi arbejder direkte sammen med dem på den største dagsorden nogensinde, bæredygtighed, siger hun. 

Opdateret 6. jan 2022