Dagrofa Foodservice henter økonomidirektør hos Royal Unibrew
-
Michael Korsholm skal fremover passe finanserne i Dagrofas foodserviceforretning. Han kommer med erfaring fra Royal Unibrew og Carlsberg.
Mikkel Korsholm er navnet på den nye økonomidirektør hos Dagrofa Foodservice, der er en af landets største totalleverandører til foodservicesektoren med en stærk position som fødevaregrossist til hoteller, kantiner og lokale restauranter.
Den nye økonomidirektør i Dagrofa Foodservice kommer med brancheerfaring i tasken, da Mikkel Korsholm senest har arbejdet som finansdirektør i Royal Unibrew og tidligere i karrieren i Carlsberg som VP i Group Finance.
Hos Michael Christensen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice, er stor glæde over ansættelsen.
- Jeg er både stolt af og glad for, at Mikkel bliver en del af holdet i Dagrofa Foodservice som vores nye økonomidirektør, hvor han skal stå i spidsen for vores finansafdeling. Mikkel er en meget kompetent og erfaren profil, som gennem sine tidligere ansættelser har tilegnet sig særlig indsigt i fødevarebranchen. Derudover har Mikkel i løbet af sin karriere dokumenteret, at han er en dygtig leder og en skarp rådgiver, der både udfordrer og understøtter forretningen.
Ny strategiperiode forude
Michael Christensen fortæller, at Mikkel Korsholm tiltræder på et vigtigt tidspunkt, hvor der snart bliver rullet en ny strategi ud:
- I Dagrofa Foodservice har vi en klar ambition om, at vi skal gøre det nemmere at drive et professionelt køkken. Samtidig har vi også et klart ønske om at præge hele den danske madscene ved at være en inspirerende og skarp samarbejdspartner for både kunder og leverandører. Lige om lidt tager vi hul på en ny strategiperiode, hvor vi skal forbedre kundeoplevelsen yderligere og på den måde sikre øge vækst. I den sammenhæng er jeg sikker på, at vi får stor gavn af Mikkels erfaring og kompetencer i rollen som økonomidirektør.
Den kommende økonomidirektør hos Dagrofa Foodservice, Mikkel Korsholm, er begejstret over de nye udfordringer.
- I forvejen har jeg et godt kendskab til fødevarebranchen, men jeg ser frem til at komme endnu tættere på foodservicemarkedet. Jeg glæder mig især til at lære en masse nye dedikerede kollegaer bedre at kende, så vi i fællesskab kan gøre Dagrofa Foodservice til en endnu dygtigere samarbejdspartner. I mine øjne er det attraktivt at arbejde for en virksomhed, der gør sig umage for at sætte en klar madagenda og som samtidig har klare vækstambitioner. Det glæder jeg mig til at blive en del af.
Mikkel Korsholm starter hos Dagrofa Foodservice i Ishøj medio januar 2025.
Dagrofa Foodservice omsatte i 2023 for lidt over 4,3 mia. kr. og havde et overskud på næsten 41 mio. kr.