25-årig stortalent fra Frederikshavn flytter til nye udfordringer i Ballerup

Dagrofa - Navne 14. jul 2023 -
This describes the image
25-årige Tobias Reinwald skal være butikschef i Meny i Ballerup. Dagligvarehandlen
  • Den 1. september skifter Tobias Reinwald sine vante nordjyske omgivelser ud med en ny hverdag i hovedstaden, hvor han skal tiltræde sin nye stilling som butikschef ved Meny i Ballerup. Af Louise Langæble

Skrevet af: Redaktionen

Det kan virke som et stort skridt at rykke teltpælene op i Nordjylland for at flytte til hovedstaden, men for Tobias Reinwald, er det et helt naturligt skridt på sin læringsvej. For flytningen og den nye stilling giver ikke kun nye oplevelser, den giver også en god ballast til mere læring og karrieremuligheder.

- Det bliver utroligt interessant at få nye kunder og et nyt område med i bagagen til selv at blive købmand en dag, siger Tobias Reinwald.

Drømmen er nemlig klar for den ellers ydmyge nordjyde. Han vil gerne være købmand en dag og søger hverdag nye udfordringer og læring. 

Akademiuddannelse med topkarakterer 

Senest har Tobias gennemført Dagrofas akademiuddannelse i Retail og hvor han nærmest udelukkende har fået topkarakterer. For butikshåndtering og lagerstyring ligger naturligt til nordjyden. Koblingen mellem uddannelsens teori og hans hverdagens praksis har været nem at se.

- Det har ikke føltes som at gå til eksamen, for jeg har bare fortalt, om de ting vi gør i butikken til daglig, fortæller Tobias.
Al den nye læring fra uddannelsen bliver allerede brugt i butikken i Frederikshavn. 

Nye udfordringer i hovedstaden

En anden drøm har været at prøve at bo i pulserende København. For Tobias har muligheden for at kombinere storbyen med arbejde været ideel. Her var Menys nordjyske salgschef en stor hjælp til at være med til at skabe kontakt.

- Jeg luftede ideen og fik hurtigt nogle samtaler, også gik den derfra, fortæller Tobias.

Det er også med stor nysgerrighed, at Tobias Reinwald går ind til sin nye opgave i Ballerup.

- København er noget helt andet end Nordjylland. Det bliver spændende at drive butik på en anden måde og med nogle helt nye kunder, siger Tobias Reinwald.

Det er blot otte år siden, at Tobias startede som flaskedreng i Meny i Frederikshavn. Her arbejde han mens han gik på handelsskolen og da han blev student skulle han finde ud af, hvad han så skulle lave. Her kom ideen om en elevplads. Tobias blev elev og senere udlært og fik en fastansættelse, samt sin akademiuddannelse. Alt sammen inden for otte år. Nu går næste skridt til Ballerup og stillingen som butikschef. 
 

Opdateret 14. jul 2023