DSB henter tidligere topchef i Coop

Coop Danmark - Navne 30. dec 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Jens Visholm kom til Coop fra konkurrenten Dagrofa i 2012. Senest var han på det mest synlige plan med til at udvikle lavpriskæden Coop 365. Nu bliver han kommerciel direktør i DSB. Foto: Coop
  • Jens Visholm vil bruge sin retail-erfaring på bedre togrejser. Han stoppede i Coop i foråret som koncerndirektør 

Jens Visholm bliver fra den 15. marts 2022 ny kommerciel direktør i DSB. Han har i en årrække været koncerndirektør i Coop med ansvar for blandt andet kunder, marketing og indkøbsfunktioner.

Jens Visholm sagde tidligere på året pludselig farvel til koncerndirektør-jobbet i Coop efter seks år i direktionen og 10 år i koncernen.  Han fortsatte dog som ekstern bestyrelsesmedlem for flere af Coops datterselskaber. Og i september blev han desuden bestyrelsesmedlem i energiselskabet SEAS-NVE.

På LinkedIn skriver Jens Visholm, at ”for første gang i 15 år er jeg relativt uskyldig i supermarkedernes julepriser på flæskesteg og smør, men har i stedet brugt julemåneden på at kunne annoncere, at jeg fra 15. marts bliver en del af direktionen i DSB med ansvar for det kommercielle område”.

Flemming Jensen, DSB’s adm. direktør, siger i en pressemeddelelse:

- Jens vil med sine erfaringer kunne bidrage til den fortsatte udvikling af vores tilbud til kunderne. Vi har en stor opgave foran os med at vinde kunderne tilbage til toget efter corona, gennemføre vores markedsorienterede strategi og derigennem bidrage til den grønne omstilling på transportområdet og et mere bæredygtigt Danmark.

Jens Visholm Uglebjerg føjer til sit opslag på LinkedIn, at han glæder sig til at stifte bekendtskab med en del af retail-verdenen, som dels ligner mine hidtidige erfaringer – og dels er helt anderledes:

- F.eks. tror jeg ikke, at prisen på en togrejse nødvendigvis skal matche en pakke julesmør, men alt retail handler som bekendt om at forstå, hvordan man skaber værdi for sine kunder på både kort og lang sigt.

Opdateret 6. jan 2022