Coop finder ejendomsdirektør i egne rækker

Coop Danmark - Navne 12. nov 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Henrik Frydkjær
  • Ejendomschef Flemming Møller Hansen er udnævnt til ejendomsdirektør i Coop.

Skrevet af: Søren Tougaard

Flemming Møller Hansen, 43 år, har arbejdet i Coop-koncernen i næsten 24 år, han tager nu næste step op ad karrierestigen. 

Efter to år som ejendomschef er Flemming Møller Hansen netop udnævnt til Coops nye ejendomsdirektør, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Udnævnelsen sker på baggrund af den række flotte resultater, som Flemming Møller Hansen har leveret, siden han tiltrådte som ejendomschef.

I den tid har han stået i spidsen for at udvikle helt nye ejendomsprojekter og gennemføre Coops butiksporteføljestrategi og ejendomsstrategi om i højere grad at eje de ejendomme, hvorfra Coop driver sine butikker.

Resultaterne tæller bl.a. købet af et større tocifret antal butiksejendomme over hele landet, sammensætning af et nyt og udvidet byg- og projektudviklingsteam og opbygningen af en pipeline af ejendomsviklingsprojekter i milliardklassen, ikke mindst Coop Byen - en ny bæredygtig bydel for foreningsliv og fællesskab med plads til 4.500 indbyggere placeret ved Coops hovedsæde i Albertslund. 

Som ejendomsdirektør vil Flemming Møller Hansen fortsat være ansvarlig for at gennemføre Coops omfattende butiksporteføljestrategi, som omfatter et trecifret antal udvidelser, flytninger og nye butikker til Coops kæder samt værdioptimering af Coops ejendomsportefølje.

Flemming Møller Hansen begynde sin karriere i Coop som uddeler tilbage i 1998 og har siden haft stillinger som regionschef i Fakta samt projektchef og udviklingschef i Coop Ejendomme.    

 

 

 

Opdateret 6. jan 2022