Madværkstedet igen på skinner i Lokomotivværkstedet

Bæredygtighed 20. jan 2023 -
This describes the image
Foto: MCH/Tony Brøchner.
  • Fødevarebranchens faglige mødested i København blev sat på pause under coronaen. Nu lyder fløjten til tredje afgang
     

Temaer som madspild, bedre udnyttelse af råvarer, genanvendelighed og bæredygtighed bliver udgangspunktet for mange af de events, der udspiller sig på årets udgave af Madværkstedet - fødevarebranchens faglige mødested i København. Det sker den 21. til 22. marts 2023 i Lokomotivværkstedet.

Madværkstedet 2023 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med MLDK Mærkevareleverandørerne. Messen er beslægtet med Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning.

Da Madværkstedet havde premiere i 2017, var det planen, at det skulle holdes hvert andet år og forskudt i forhold til messen i Herning. Men coronaen fik planen til at køre af sporet.

Siden den seneste messe i Lokomotivværkstedet i 2019 er der gået tre år. Men nu er messen igen sat på skinner.

Når dørene åbnes til Madværkstedet 2023 er det dermed tredje gang, at branchen bliver inviteret indenfor til to inspirerende messedage med gastronomiske oplevelser, foredrag og produktnyheder.

Madværkstedet forstærker sit fokus på bæredygtighed og giver plads til Dansk Vegetarisk Forening, som er repræsenteret på messen i ”Grønt & Plantebaseret”-området på en fællesstand med deltagere fra foreningens startup-projekt OPstart.

- Vi ønsker at give OPstart-deltagerne synlighed over for foodservicebranchen, der ellers kan være vanskelig for startups at trænge igennem til, og det er vores håb, at iværksætterne kommer hjem med en masse nye kontakter, der kan omsættes til kunder, fortæller OPstart-projektleder Claire Demontreuil.

Madværkstedet 2023 byder på en lang række events i form af eksempelvis workshops og mini-seminarer, der har bæredygtighed som rød tråd. Foto: MCH/Tony Brøchner.
 

Opdateret 20. jan 2023