Aldi i Nykøbing Mors er kåret som Danmarks bedste

Aldi 24. mar 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Aldi
  • Udnævnelsen af Årets Aldi-butik er discountkædens hyldest til de medarbejderteams, der yder en ekstra indsats og giver kunderne en serviceoplevelse ud over det sædvanlige

Aldi i Nykøbing Mors har fået titlen ’Årets Aldi-butik’, udvalgt blandt 184 butikker.

Medarbejderne med butikschef Christian Skou Nielsen i spidsen blev hyldet af repræsentanter fra Aldi’s ledelse, der mødte op på Limfjordsøen med balloner, vandrepokal, diplom og en gavecheck på 40.000 kr. til forkælelse af butikkens personale.

Butikkens kunder kunne med sikker afstand overvære den festlige prisoverrækkelse, mens der blev serveret lidt til ganen.

Butikken er blevet vurderet ud fra en række kriterier som butiksstandard, omsætning, service og trivsel blandt medarbejderne. Kriterierne er sammensat, så de afspejler både kundeoplevelsen og hvordan, det er at arbejde i butikken. Med titlen beviser butikken ifølge Aldi, at sammenhold og fokus på kundeservice betaler sig.

- Jeg er virkelig stolt af prisen, men først og fremmest er jeg stolt af vores medarbejdere, som sammen hver dag skaber et stærkt team i butikken. Det betaler sig at investere i sine medarbejderes læring og udvikling. Det gør, at de bliver nogle virkelig gode og dygtige medarbejdere, og det er en af grundende til, at vi har fået den her pris, siger Christian Skou Nielsen.

I 2018 var butikken godt på vej til samme titel - det blev dog "kun" til titlen som Årets Butik i regionen.

Salgschef i Aldi Bo Otzen roser butikspersonalet i Nykøbing Mors:

- Butikkens helt store styrke er det sammenhold, de har opbygget. De er gode til at udvikle hinanden og give hinanden plads. Butikken har et godt, stabilt personale, og de er gode til at udvikle pipeline. Christian giver plads til sine medarbejdere og lader dem udvikle sig, og de er med til at bestemme. I hverdagen bliver alle involveret og inddraget, og det giver en god trivsel blandt alle medarbejderne, siger han Bo Otzen.

 

 

Opdateret 24. mar 2021

Vil du vide mere?