Aldi får ny vice-adm. direktør

Aldi 20. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Ulrik Samsøe Figen
  • Vice CEO Christian Schmidt har arbejdet i Aldi i to år. Han skal være detaildirektør i Matas. Den nye vicedirektør er fundet internt

opdateret...

Efter to år som Aldis nummer to – lige under topchef Finn Tang – siger Vice CEO Christian Schmidt farvel. Han skal i stedet være retaildirektør i Matas.

Det bliver regionsdirektør for butikkerne vest for Storebælt, Michael Ottesen, der overtager rollen.

- Christian har været del af Aldi Danmarks ledelse i knap to år, og vi ønsker ham alt godt i det nye job hos Matas. Vi er samtidig glade for at byde Michael Ottesen velkommen som ny Vice CEO. Han har været hos os to år, og før det en årrække hos Lidl. Michael vil referere uændret til CEO Finn Tang, siger Louise Wendelbo, kommunikationschef i Aldi.

Christian Schmidt skriver på sin LinkedIn-profil:

”Det er med stor glæde og stolthed, at jeg endelig kan fortælle, at jeg har fået muligheden for at blive en del af Matas og den imponerende rejse, de er på. Jeg er dags dato tiltrådt som Retaildirektør og ser frem til at blive en del af teamet.

Det betyder samtidig at min rejse med Aldi også stopper nu - det har været to spændende år, som jeg har været meget glad for. Tak for et godt samarbejde til alle hos Aldi - og al mulig held med den fortsatte rejse”.

Christian Schmidt har haft ledende stillinger i både Top-Toy ( BR og TOYS R US) og i Dansk Supermarked (Salling Group).

Opdateret 21. apr 2021