Familiejet dagligvarekæde rykker ind i Fredericia

ABC Lavpris 4. dec 2019 - 2 min læsetid
This describes the image
Ejvind Okholm ABC Lavpris Foto: Helle-Karin Helstrand

For to år siden åbnede den familieejede, midtjyske dagligvarekæde ABC Lavpris butik i Randers. Det var kæden butik nummer 14.

Nu har kæden købt en grund i Fredericia og vil være klar med en ny butik om et års tid.

- Vi har længe haft et godt kig på Fredericia, som vi kender som en god og aktiv handelsby. Vi vil meget gerne være en del af den vækst og positive udvikling, vi ser i de østjyske byer, og vi glæder os til at vise Fredericia, hvad vi kan, siger Ejvind Okholm, direktør i ABC Lavpris.

Butikken får adresse på Venusvej 12A, hvor Vestcentret tidligere lå. Det er ikke langt fra en lang række af andre dagligvarebutikker som blandt andre Føtex og Rema 1000.

- Vi bruger mange kræfter og lang tid på at udvælge vores placeringer, for med vores størrelse kan vi ikke tillade os mange fejlskud. Vi var meget begejstrede, da vi sammen med Nordicals Trekantområdet kunne lukke handlen på Venusvej, for den har vi længe haft i kikkerten. Det er en drømmeplacering med god adgang, stor synlighed og et godt kundegrundlag, siger Ejvind Okholm.

ABC Lavpris er en selvstændig og familieejet supermarkedskæde, der har sit ophav i den første ABC-butik, som åbnede i Videbæk i 1981. I dag består kæden af 14, snart 15, butikker, som med cirka 650 ansatte omsætter for godt og vel 1,3 milliarder kroner om året.

Grunden er overtaget 1. december, og ambitionen er, at butikken, der bliver på 3.500 kvm., og at den åbner ultimo 2020 – måske i starten af 2021.

Læs mere: Familieejet lavpriskæde runder den første mia.

Opdateret 13. jan 2021