Tre talenter i Coop er indstillet til Berlingske talent 100

13. jan 2023 -
This describes the image
Funktionschef i Coop 365discount, Niklas Ibsen, indstilles til Berlingske Talent 1000 for hans strategiske indsats bag en historisk hurtig udrulning af den nye discountkæde Coop 365discount, der erstatter Fakta.  Foto: Flemming Effersøe
  • Danmarks næststørste dagligvarekoncern indstiller medarbejdere til talentpris

For 19. gang sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv, hvor 100 lovende talenter under 36 år kåres ved et stort event den 25. maj på Berlingske. 

Inden fristens udløb den 8. januar for at indstille kandidater til 2023-udgaven af Talent 100 har Coop, som er Danmark næststørste dagligvarekoncern, fået tre kandidater på listen. Det fremgår af et opslag på Linkedin.

De 100 kandidater bliver præsenteret på Berlingske.dk lørdag den 4. marts.

Funktionschef i Coop 365discount, Niklas Ibsen, indstilles bl.a. for hans strategiske indsats bag en historisk hurtig udrulning af Coop 365discount. Det er kædedirektør Thomas Nielsen, der står bag indstillingen, som bakkes op med anbefalinger fra blandt andre adm. direktør i Coop Kræn Østergaard Nielsen og HR-direktør Lotte Hjortlund Andersen.

Strategi- og analysechef i Lobyco, Marcus Hecht Henriksen, indstilles for hans analytiske og strategiske arbejde samt resultater inden for salg i Lobyco. 

Lobyco står bag Coop app’en, som har mere end to millioner brugere i Danmark. Den teknologiske platform anvendes nu i syv lande. I Lobyco har han nu også taget salgskasketten på og varetager rollen som Head of Sales i tæt samarbejde Chief Commercial officer (CCO) Anders Mittag.  

Marcus er indstillet af ledelsen i Lobyco, Jan Madsen, Anders Mittag og Ole Buch. Og her ledsages indstillingen af anbefalinger fra Coops topchef og HR-direktør.

Uddeler Michael Hilmar Nielsen, SuperBrugsen Nørre Nebel, er indstillet for hans ledelsestalent uanset hvilken rolle han har taget på sig i Coop. 

Udover at Michael tager et stort socialt og menneskeligt ansvar i sit lokalområde er han rollemodel for detail- og dagligvarebranchen, samtidig med at han har et skarpt øje for forretningsmæssige muligheder.

Michael indstilles med særlig opbakning fra blandt andre kædedirektør i Kvickly og SuperBrugsen Kenneth Holmen Pedersen, HR-direktør Lotte Hjortlund Andersen og direktør Allan Knudsen fra Brugsforeningen Nørre Nebel og omegn.
 

Opdateret 2. mar 2023