Ny direktør til spillemyndigheden

Spil 30. sep 2020 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Danske Spil

Det bliver den nuværende vicedirektør i Udlændingestyrelsen Anders Dorph, som fremover skal stå i spidsen for Spillemyndigheden. Han tiltræder stillingen som direktør i styrelsen 1. november.

Det skriver Skatteministeriet i en pressemeddelelse.

- Spillemyndigheden spiller en afgørende rolle i arbejdet med at sikre et ordentligt og reguleret spilmarked i Danmark, hvor spillere er beskyttet mod unfair og ulovligt spil. Derfor er jeg glad for, at Anders Dorph har taget opgaven på sig. Han er en særdeles tung faglig profil med bred erfaring fra politisk ledede organisationer og samarbejde på tværs af myndigheder. Derfor ser jeg frem til at få glæde af hans kompetencer, siger skatteminister Morten Bødskov i meddelelsen.

Stillingen som direktør for Spillemyndigheden blev ledig, da Morten Niels Jakobsen tiltrådte som direktør i Vurderingsstyrelsen 1. august i år. Selv glæder den nye direktør sig til at de nye udfordringer.

- Spillemyndigheden er en spændende styrelse, der spiller en vigtig rolle i at regulere spilmarkedet. Derfor ser jeg meget frem til opgaven og samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere i styrelsen, siger Anders Dorph.

Opdateret 13. jan 2021

Vil du vide mere?