Vagter har genskabt roen i Netto Assens

Salling Group 21. nov 2023 -
This describes the image
Arkivfoto: Henrik Frydkjær
  •  I Netto Assens har vagter i samarbejde med politi og personale igen genskabt trygheden.  

Skrevet af: Søren Tougaard

Det er heldigvis sjældent, at personer skaber så meget uro i en dagligvarebutik, at det ligefrem er nødvendigt at få vagter til at skabe ro og orden for personale og butikkens kunder. Især i mindre byer. 

Ind imellem kan vagter ses i butikker i København eller andre større byer, men i sidste måned var der også indsat vagter i Netto i Assens. Byen på Fyn har ca. 6000 indbyggere.

Igennem noget tid havde en gruppe unge chikaneret personalet og via afpresning forsøgt at få lavere priser på varer. Til sidst blev situationen så utryg, at Salling Group besluttede sig for at indsætte en vagt for at skabe tryghed - især i aftentimerne. 

- Helt generelt er der både en god tone og god ro og orden i vores butikker, men desværre oplever vi også tilfælde af uro og uønsket adfærd. På den måde er Assens, heldigvis, et lidt specielt tilfælde, hvor vi gennem nogen tid har oplevet uro og uønsket adfærd fra en gruppe unge. Derfor valgte vi efter en dialog bl.a. med SSP i en periode at sætte en vagt på for at sikre, at alle kunder får en god oplevelse i butikken, siger kommunikationsdirektør Henrik Vinther Olesen fra Salling Group til Dagligvarehandlen.

Samarbejde med politiet

Efter brug af en vagt i et par uger blev der igen skabt ro i butikken. 

Salling Groups pressechef Jakob Krogsgaard Nielsen fortæller til Fyens Stiftstidende, at butikkens personale har haft en tæt dialog med Fyns Politi undervejs, ligesom politiet også har patruljeret i området.  

Bliver det igen utrygt for personalet i butikken, vil Salling Group sætte vagt på igen. 

- Det skal være trygt for vores kolleger at gå på arbejde. Vi er nødt til at sige, at nok er nok, når det går udover vores medarbejdere. Når de føler sig utrygge ved at gå på arbejde. Så siger vi stop, siger Jakob Krogsgaard Nielsen til mediet. 

 

 

  

 

 

Opdateret 21. nov 2023

Top jobs